Rólunk

Üdvözöljük weboldalunkon!

100% szlovák alaptőkéjű családi vállalkozás vagyunk. 1993 óta gyártunk kárpitozott bútort. Az összes alapanyagot, melyet a gyártásban felhasználunk szintén felkínáljuk Önöknek, kis- és nagykereskedőknek egyaránt. Teljeskörű választékot biztosítunk kárpitos alapanyagokból, beleértve polyuretán habszivacs, hideghab (HR), valamint a memory hab (VISCO) széles választékát. Ezek a termékek nálunk nemcsak tömb, illetve táblák formájában kaphatók, hanem előre pontosított, méretve vágva is, kárpitozva, műszaki szövetekkel, zsinórokkal a megfelelő szabászati eszközökkel ellátva, tökéletesen kidolgozva.

Az alapanyagok minősége számunkra is ugyanannyira értékes, mint  Önöknek, mivel az általunk legyártott ülőgarnitúrákra természetesen garanciát is vállalunk. Ebből az okból kifolyólag gondosan megválogatjuk a felhasznált alapanyagokat, hogy azok minden tekintetben teljesítsék az előírt technikai elvárásokat.

Reméljük, hogy az  oldalunk elnyerte az Önök tetszését, valamint, hogy elégedettek lesznek a nálunk vásárolt termékekkel.

További technikai, valamint kereskedelmi kérdések esetén szívesen állunk az Önök rendelkezésére.